Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Sayfa: 1    Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: L4D2 Sunucularımız açılmıştır  (Okunma Sayısı 1696 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taner
XKafe

Toplam Puanım: +69/-21

Yas: 27

« : 17 Kasım 2009, 12:04:09 »

Sunucu listesi:

212.252.24.20:27015
212.252.24.21:27015
212.252.24.22:27015
212.252.24.26:27015

XKafe.net Steam grubu:
http://steamcommunity.com/groups/XKafe
Xkafe grubuna girdiğinizde oyunu açtığınızda bütün sunucular karşınıza listelenecektir.

Sunucularımıza girmek:
Girmek için 3 yol mevcut

a) sv_search_key
Lobi lideri oyunu başlatmadan (Sunucu bulma işlemi) konsoldan sv_search_key xkafe.net komutu verdiğinda sunucu olarak bizim sunucularımızdan birine otomatik olarak bağlanacaktır. Bu işlem için konsol açmak ile uğraşmanıza gerek yoktur. Bu adresde ki scripti yükleyerek çok rahat edebilirsiniz
Not: Oyun daha yeni çıktı bu yüzden Lobi ekranında konsol açılmamaktadır. Lobi kurmadan önce komutu vermeniz veya scripti yüklemeniz mecburidir.

b) mm_dedicated_force_servers
Çalışma mantığı sv_search_key gibidir. Ama xkafe.net yazacağınız yerde tek bir adet sunucuyu ip adresi ve portu ile seçiyorsunuz. Örnek : mm_dedicated_force_servers 212.252.24.20:2701 Scriptsiz elle yazmak tercih edilmeyen bir yönlemdir. Cünkü ip adreslerinin tek tek bilinmesi gerekiyor. Bunun yerine bu adresde ki scripti yükleyerek rahat edebilirsiniz.
Not: Oyun daha yeni çıktı bu yüzden Lobi ekranında konsol açılmamaktadır. Lobi kurmadan önce komutu vermeniz veya scripti yüklemeniz mecburidir.

c) connect
Lobi ile alakası olmayan tek yönlemdir. 2 şekilde kullanılabilir
1) openserverbrowser
Konsolda bu komutunu vererek sunucu penceresini açabilirsiniz. Favori kısmına gelerek sunucularımızı eklediğinizde daha sonraki bir zamanda çift tıklayarak direk istediğiniz sunucumuza girebilirsiniz.
2) connect ip:port
IP adresini yazdığınız sunucuya direk bağlanmaya çalışacaktır.
Not: connect yönlemlerinden hiç biri boş sunucuya girken tercih edilmez. Cünkü harita ve oyun modu bu şekilde yaptığınızda değiştirilemez. Tek başına bile girecek olursanız lobi kurarak girmeye çalışınız.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2009, 00:45:30 Gönderen: acdervis » Logged

xgun
Yeni Üye
*

Toplam Puanım: +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2009, 12:07:09 »

hayirli olsun, eve gidince kurayim parti baslasin Smiley
L0cksmiTh
SF
*

Toplam Puanım: +6/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2009, 13:40:37 »

Hayırlı olsun. Bende merak ediyorum.  punk
boorch
Yeni Üye
*

Toplam Puanım: +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2009, 15:13:39 »

selamlar, benim left4dead2 (artık kurduğum çeşitli patch ve bugfix'ler sebebiyle mi bilmiorm) internete erişemiyor sanki. ne steam'den group içinde server bakılıyor, ne sv_search_key oluyor. ben bu işi anlamadım. ama xfire'dan görüyorum server'larınızda sürekli oynayan birileri var. siz hangi left4dead2 release'i ve hangi patchleri kurarak oyuna giriyorsunuz?
benimki hiç bir kurulum falan olmayan dümdüz klasörden çalışan bir left4dead. (madwiggy release) melee silah ve cola bug'ı için yine madwiggy'nin bir update'ini ve oyundan atma problemi için 2.0.0.1 UNCUT NO STEAM diye bi crack kurdum. şu an oyundan pek atmıyor oyunu oynuyorum ama, steam açıkken left4dead2 açılmıyor bile. steam'i kapattıktan sonra anca oynayabiliyorum.

siz serverlarda oynamak için hangi patch'e neye ihtiyaç varsa belirtirseniz sevinirim.
Taner
XKafe

« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2009, 15:15:48 »

selamlar, benim left4dead2 (artık kurduğum çeşitli patch ve bugfix'ler sebebiyle mi bilmiorm) internete erişemiyor sanki. ne steam'den group içinde server bakılıyor, ne sv_search_key oluyor. ben bu işi anlamadım. ama xfire'dan görüyorum server'larınızda sürekli oynayan birileri var. siz hangi left4dead2 release'i ve hangi patchleri kurarak oyuna giriyorsunuz?
benimki hiç bir kurulum falan olmayan dümdüz klasörden çalışan bir left4dead. (madwiggy release) melee silah ve cola bug'ı için yine madwiggy'nin bir update'ini ve oyundan atma problemi için 2.0.0.1 UNCUT NO STEAM diye bi crack kurdum. şu an oyundan pek atmıyor oyunu oynuyorum ama, steam açıkken left4dead2 açılmıyor bile. steam'i kapattıktan sonra anca oynayabiliyorum.

siz serverlarda oynamak için hangi patch'e neye ihtiyaç varsa belirtirseniz sevinirim.

XKAFE.NET SADECE ORJİNAL OYUN DESTEKLER. XKAFE.NET SUNUCULARINA GİRMEK İÇİN OYUNLARI ORJİNAL OLARAK SATIN ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Lamerov
Sr. Member

Toplam Puanım: +37/-43
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2009, 15:43:46 »

Allah büyük.

Düzenleme: Git bayramlık paralarınla L4D2 al.
dy
Jr. Member
**

Toplam Puanım: +7/-5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 27 Kasım 2009, 17:58:14 »

ahah xD  Öğrenemediler hala korsanı desteklemediğimizi Cheesy
Shadow
Full Member

Toplam Puanım: +9/-21
Çevrimdışı Çevrimdışı

King Of The Shadows....

« Yanıtla #7 : 27 Kasım 2009, 22:31:53 »

taner sen çaktırmadan bu sitenin başına korsanı destekler falan mı yazıosun?

[Not:bence sen korsanı desteklemez de ekle şu sitenin sonuna.]

tcukran
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 07 Aralık 2009, 03:12:56 »

Selamlar ,

Biz bir arkadaşla oyunu steam üzerinden satın aldık amacımız başta sadece oyunun campaign kısmını lan üzerinden bitirmekti malum öğrenci evindeyiz Smiley . Ancak şans eseri bu siteyi buldum şuan da serverlara baktım sadece campaign serverı doluydu versus ya da scavenge modlu serverlar dolu oluyor mu acaba eğer oluyorsa hangi saatlerde oluyor ? Teşekkürler.

Saygılar
Kordy
Full Member

Toplam Puanım: +12/-3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 26

Geliyor, gelecek...

« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2009, 08:53:31 »

Onun için sizin beraber lobi kurup oyun modunu ayarlamanız lazım. Eğer ki konsoldan mm_dedicated_force_servers ve ip'leri girdiyseniz, lobide start dediğinizde direk xkafe serverlarına girer.

Is a man with a PC not entitled to an optimized PC game? No, says the man in 2K. "It belongs to the console gamers!"
tcukran
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 07 Aralık 2009, 14:49:57 »

benim anlamadığım xkafe grubunu ekledikten sonra direk serverlara giriş yapsak problem mi oluyor acaba ?
Taner
XKafe

« Yanıtla #11 : 07 Aralık 2009, 16:44:25 »

benim anlamadığım xkafe grubunu ekledikten sonra direk serverlara giriş yapsak problem mi oluyor acaba ?

Evet olur. İstediğiniz mod ve ayarları açamazsınız. O an ne açıksa ise onu oynarsınız. Tek yapabilceğiniz vote ile harita değiştirmek olur.  Lobi kurup girdiğinizde ise server lobi ayarlarınıza göre otomatik olarak değişir.

melkortm
©offee
*

Toplam Puanım: +1/-0

« Yanıtla #12 : 23 Nisan 2010, 23:58:38 »

serverlerde bozuklukmu var bugün 2 serverde de koptu oyun.
Taner
XKafe

« Yanıtla #13 : 24 Nisan 2010, 00:08:00 »

Verimerkezinde çalışma var. Kısa süre içerisinde bitirilecek.

Ottomania
Full Member

Toplam Puanım: +7/-40
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 21

An Old moRuk SkooL ! [MorukCAN]

« Yanıtla #14 : 24 Nisan 2010, 09:02:57 »

Verimerkezinde çalışma var. Kısa süre içerisinde bitirilecek.

Sanırsam 1.6daki Sunucularımla Aynı Datacenterda (veri merkezi demek daha hoş Smiley ) Barındırıyorsunuz.. Wink

Ottomania AKA Yabani
Good Luck & Have Fun & Good Game !
Steam ID : Yabani
Sayfa: 1    Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: