Synerqy
O.S.Y.
Toplam Puanım: +16/-11
|
 |
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2010, 12:18:44 » |
|
Bir ara videoda resim gösteriyor, o resimler yaşlanmış halleri değil ki, Beta aşamasındaki halleri. Eğer başka bir görüntü diyorsan özür. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
estremo
Yeni Üye
Toplam Puanım: +3/-1
Yas: 21
SoN NoktA
|
 |
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2010, 17:29:41 » |
|
Bir ara videoda resim gösteriyor, o resimler yaşlanmış halleri değil ki, Beta aşamasındaki halleri. Eğer başka bir görüntü diyorsan özür.  Ben onları koyacaklarınıdüşündümde olmayabilir tabi...
|
|
|
|
|
|
Yasam boyu bir oyuncu Tasarimci ve Webmaster Teknolojik bir manyak Müziksiz yapamayan bir delidir 
|
|
|
|
Taner
|
 |
« Yanıtla #17 : 21 Nisan 2010, 00:02:32 » |
|
Yarın geliyor. XBox360 için 7 dolar PC oyuncuları için ise ücretsiz oluyor. Pc için ücretsiz olacağını söylemiştim hatırlarsanız. PC oyuncularından para alsanar vpk olarak çıkar biri haritaları yine yayınlardı. Konsollarda bu olması için çok rahat paralı yapabiliyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erozbey
Full Member

Toplam Puanım: +13/-3
|
 |
« Yanıtla #18 : 21 Nisan 2010, 01:04:29 » |
|
Valve, uzun bir bekleyişten sonra nihayet Left 4 Dead 2 için çıkarılacak ilk DLC olan "The Passing"in çıkış tarihini açıkladı. Left 4 Dead 2'nin güncellenen blog sayfasına göre, "The Passing" gelecek hafta indirime sunulacak ve DLC çıkmadan önce blog sayfası güncellenerek DLC hakkında yeni bilgiler verilecek.
Henüz net bir bilgimiz yok ama Left 4 Dead 2'nin senaryosunu yazan ve kafası kıyakken röportaj vermeyi seven dostumuz Chet Faliszek "The Passsing" için ilk ön bilgileri vermişti. Röportajdan anladığımıza göre, L4D 2'de ölecek olan karakter zombiye dönüşecek ama kim zombiye dönüşeceğini bilmeyecek. Yani her an arkanızı kollamanız gerekiyor. Takımın zombi avcısı arkadaşınız, bir anda size arkasını dönüp kafayı gömebilir. Ölecek olan karakter zombilerden virüs kapmış ve bunun farkında değilmiş. Bir zombi film klişesi daha... Ama bu klişe "The Passing" de eğlenceli anlar geçirmenizi sağlayacaktır buna eminim.yaklaşık 1 ay önce bunu arkadaşıma söyleyince gülüp geçmişti ama görülen o ki valve de benim gibi düşünüyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Synerqy
O.S.Y.
Toplam Puanım: +16/-11
|
 |
« Yanıtla #19 : 21 Nisan 2010, 02:18:09 » |
|
Ölen adam sunucudan çıkmak yerine Infected olarak 3vs5 şeklinde devam edecek, doğru mudur? Sadece The Passing'de değil, tüm oyunda olsa bir zararı olmaz sanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alposki
Full Member

Toplam Puanım: +5/-13
Yas: 15
Türk-İş Rulz
|
 |
« Yanıtla #20 : 21 Nisan 2010, 08:09:55 » |
|
Ölen adam sunucudan çıkmak yerine Infected olarak 3vs5 şeklinde devam edecek, doğru mudur? Sadece The Passing'de değil, tüm oyunda olsa bir zararı olmaz sanıyorum.
evet süper olur tam zombie oyunu olurdu 
|
|
|
|
|
|
Genç Kızların Yedek Sevgilisi
|
|
|
Gameboy
Jr. Member

Toplam Puanım: +4/-0
live together die alone
|
 |
« Yanıtla #21 : 21 Nisan 2010, 16:48:02 » |
|
blog a bakarsanız posterde değişiklik yapılmış zoey yok l4d deki karakterler arasında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acdervis
FML
Toplam Puanım: +38/-18
|
 |
« Yanıtla #22 : 21 Nisan 2010, 17:45:48 » |
|
1) Ölen kişinin Zoey olduğu kesin değil. Valve hariç kimse bilmiyor. 2) Ölen kişi enfeksiyondan ölmüyor.
|
|
|
|
|
|
<insert random signature here>
|
|
|
BlueMartini
Jr. Member

Toplam Puanım: +15/-0
Yas: 23
|
 |
« Yanıtla #23 : 21 Nisan 2010, 18:08:01 » |
|
zaten en sona sadece tek bir survivor'ın kalacağı söylenmemiş miydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alposki
Full Member

Toplam Puanım: +5/-13
Yas: 15
Türk-İş Rulz
|
 |
« Yanıtla #24 : 21 Nisan 2010, 18:14:44 » |
|
Achievementlar (doğrumu yazdım ) ?  
|
|
|
|
|
|
Genç Kızların Yedek Sevgilisi
|
|
|
Firestone
Yeni Üye
Toplam Puanım: +1/-0
|
 |
« Yanıtla #25 : 21 Nisan 2010, 18:20:08 » |
|
blog a bakarsanız posterde değişiklik yapılmış zoey yok l4d deki karakterler arasında
O konuda pek emin olmamak gerekiyor. Blogdaki resim sürekli değişiyor ve en son baktığımda Francis'i göremedim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TouchMyFear
Yeni Üye
Toplam Puanım: +1/-0
|
 |
« Yanıtla #26 : 21 Nisan 2010, 19:24:45 » |
|
Louise ölmez passing bölünmez pillz here
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derinmysterio
Jr. Member

Toplam Puanım: +1/-9
|
 |
« Yanıtla #27 : 21 Nisan 2010, 21:28:54 » |
|
beyler prdon alakasızda F.E.A.R 3 çıkıyor internete yazın fragmanı çıkar ama biraz korkabilirsiniz dikkatli olun ani çıkmalar var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erozbey
Full Member

Toplam Puanım: +13/-3
|
 |
« Yanıtla #28 : 21 Nisan 2010, 21:34:57 » |
|
beyler prdon alakasızda F.E.A.R 3 çıkıyor internete yazın fragmanı çıkar ama biraz korkabilirsiniz dikkatli olun ani çıkmalar var.
Monolith yoksa F.E.A.R. de yoktur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derinmysterio
Jr. Member

Toplam Puanım: +1/-9
|
 |
« Yanıtla #29 : 21 Nisan 2010, 21:36:47 » |
|
Monolith yoksa F.E.A.R. de yoktur.  Monalith?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|