Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Sayfa:  1 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: CS2D sunucu satışlarımız başlamıştır  (Okunma Sayısı 1393 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taner
XKafe

Yas: 27

« : 09 Mayıs 2010, 14:09:32 »

Sunucunuzun 7/24 açık olamamasından şikâyetçi misiniz? Klanınızın ismini kaliteli bir oyun alanı sağlayarak duyurmak mı istiyorsunuz? Sadece “buralar benim” diyebilmek mi istiyorsunuz?

XKafe.net olarak CS2D sunucu satışlarımıza başladık. Bizimle çalışmanız durumunda size bir sürü şey garanti ediyoruz:

* İstediğiniz zaman sunucunuza hükmedebilmeniz için kolay ve erişilebilir kontrol paneli.

Panel ile yapabilecekleriniz: Sunucuyu başlatma, kapatma, cfg dosyalarını düzenleme, oyuncu listesini görerek kick ve ban atabilme, ban listesini düzenleme, sunucuyu tamamen silip tekrar yükleyebilme

* Sunucunuzun dosyalarına sınırsız erişim için(script veya dosya yüklemek için) FTP hesabı.

Fiyatlandırma slot başına 0.625 TL/AY (En düşük alınabilecek slot sayısı 16'dır. Aylık 10 TL)

16 Kişilik: 10 TL / AY
20 Kişilik: 12,5 TL / AY
25 Kişilik: 15,5 TL / AY
32 Kişilik: 20 TL / AY

Ödeme şekilleri:

Paypal(Kredi Kartı) : http://www.xkafe.net/   Ana sayfamızda bulunan Donate butonuna tıklayarak kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz.

YapıKredi Hesap No: 305 - MURATPAŞA ŞUBESİ - 84514807 veya TR18 0006 7010 0000 0084 5148 07 / Taner Özsoy
(Yapıkredi ATM'sinden fazladan hiçbir ücret ödemeden kartsız işlem olarak gönderebilirsiniz)

Sunucu kiralamak isteyenler Özel Mesaj ile benimle irtibata geçmesi yeterlidir.

Önemli Not:

Tibia scripti sunucularımızda düzgün çalışmamaktadır. Başka büyük olan lua'larında sorun çıkarma ihtimali olabilir.

Lütfen sunucu kiralamadan önce şunları bilin. FTP hesabının ne olduğunu bilmiyorsanız, FTP'den bağlanıp kendi lua ve diğer dosyalarınızı yüklemeyi bilmiyorsanız lütfen sunucu kiralamayın.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2010, 10:36:03 Gönderen: Taner » Logged

Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.
Çoğu insan sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı değiştirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin?  Yalnızca konuşur musun yoksa kıpırdayıp bir şeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her şey kahvehane muhabbetidir.
(The Boondock Saints 2)
RhoX
Admin
*

« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2010, 20:36:10 »

Taneri verdiği hizmetler ve kalitesinden dolayı tebrik ediyorum. Xkafe #1  yahoo
kemalergulec
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2010, 17:21:34 »

adminim biraz pahalı olmuş çünki msl cs1.6 da 32 kişilik 20 liradan satılıyodu bu ise cs2d biraz sanki pahalı olmuş!
Taner
XKafe

« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2010, 18:12:26 »

adminim biraz pahalı olmuş çünki msl cs1.6 da 32 kişilik 20 liradan satılıyodu bu ise cs2d biraz sanki pahalı olmuş!

Yorumsuz:

cssunucum.net  30+2 Sunucu 85 TL
oyunyoneticisi.com Eko : 30+2=70 TL / Pro & Fun 30+2=125 TL
someofcs.com 30+2 : 70
kingofcs.com 30+2 80 TL
mygamearea.net 30+2  130.00 YTL

Çoğu insan sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı değiştirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin?  Yalnızca konuşur musun yoksa kıpırdayıp bir şeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her şey kahvehane muhabbetidir.
(The Boondock Saints 2)
kemalergulec
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2010, 18:59:49 »

sey evet fiyatlar sizin dediğiniz gibi cs1.6 da fiyatlar pahalı okadar ama tabi bi ara arkadaş almıştı nerdendı sorarım ucuzdu size önerim msl 32 Kişilik: cs2d yi 20 tl yerine biraz daha düşürürsenin cok sevinirim almayı duşundüğüm için.
yani fiyatlar biraz daha düşse güzel olur
lastern
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2010, 23:42:20 »

iş bankası şubenizde olsa çok iyi olurdu  Undecided
cemo95
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2010, 20:15:24 »

ben 32 kisi alcamda. msn iniz lzım +zombi mod fln yapabiliomuyuz sizin gibi cons. fln Yapamazssak yardım eder misiniz?
Taner
XKafe

« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2010, 01:55:30 »

ben 32 kisi alcamda. msn iniz lzım +zombi mod fln yapabiliomuyuz sizin gibi cons. fln Yapamazssak yardım eder misiniz?

Kendi zombi scriptimizi paylaşmıyoruz. Unreal Software sitesinde bulabileceğiniz bütün scriptleri kendiniz yükleyebilirsiniz bir çok değişik zombi scripti bulunuyor zaten orada. Cons serveri yapmak tek komutluk iş zor bir yanı yok. 

(The Boondock Saints 2)
cemo95
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2010, 17:35:04 »

email adresiniz nedir burda yeniyim goremiorm
Taner
XKafe

« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2010, 17:37:57 »

email adresiniz nedir burda yeniyim goremiorm

Ö.M. olarak gönderdim.

(The Boondock Saints 2)
WayneRooney
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 19

Prison Football Shotgunun KRALI

« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2010, 11:09:26 »

bnde 32 kisilik alcam ama biraz pahalı cs2d ve cs1.6 bakılırsa

[AllStars]WayneRooney

Rank : 2.44

Prison  = 3.00
Shotgun =  1.97
Football  X
Laser    =  2.11
Diğer Serveler : 2.44

Ranklar Değişiyor Bazen

Usgn Krallarından WayneRooney Smiley
Joesque
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2010, 13:16:43 »

bende 16 kişilik alıcam e-mail adresınız atarsanız sevinirim
egemaster
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2010, 23:10:48 »

ftp den dosya gondermeyi biri bana anlatabilirmi sw kiralıcaz da
zolsauza
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 14 Temmuz 2010, 12:18:31 »

ftp den dosya gondermeyi biri bana anlatabilirmi sw kiralıcaz da
kardeşim , bitane açtım ondanda anlamazsan söyle. zaten normal klasör gibi bişey ftp Cheesy

õ_õ
zolsauza
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 14 Temmuz 2010, 12:19:46 »

beyler ben 3 tane 16 kişilik server aldım fiyatlar çok düşük zaten , çok da memnunum serverlerden hiç lag sorunu olmuyo türklere, serverle ilgili hiç sorun yaşamadım ve gayet kullanışlı Smiley

õ_õ
Sayfa:  1 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: