CaptainJack
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #15 : 02 Eylül 2009, 19:31:53 » |
|
bunlar daha yeni başlarken yaptığım çalışmalar. Diğer resimlerin linkleri ölmüş. hele bi tane sevgililer gününde yapmıştım; saplar ve çifte kumrular diye  heavy e lara croft u vermiştim düşün artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mindlesszombie
Full Member

Yas: 14
|
 |
« Yanıtla #16 : 02 Eylül 2009, 20:12:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpt.Master
Full Member

Yas: 17
|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Eylül 2009, 22:50:10 » |
|
başka bitür posing veya bi araba cart curt yapamıyomusun? (evet bunu söyleyen benim  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mindlesszombie
Full Member

|
 |
« Yanıtla #18 : 04 Eylül 2009, 22:55:22 » |
|
yapıyom ben arabaları zeplin yapıyom ben alkolik overwatch yapıyom medic heallerke nyapıyom ama ss almayı unutuyom.Bak söyleyen bide sensin.Cık cık,olmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ringo
|
 |
« Yanıtla #19 : 07 Eylül 2009, 10:26:04 » |
|
açıkcası çokta güzel olmamış. Baya acemi işi. Ve hala gmod 9 kullanmanı şiddetle kınıyorum  Bu bizim video. Rollercoaster videosu. Sonundada en azından biraz gerçekçi bi sahne  ilham alırsın belki. (Şahsen o sahneyi ben yaptım xD) En öndeki 1 deri 1 kemik bize bakan: Ringo xD Sol öndeki sürekli voice açık olan: Jedi Sağ öndeki: Ottoman Çeken: Chinaski Yanındaki: Cpt.Master (Ben :F) Arkadaki: Fantirsktrik (Rollercoasteri yapan  ) NOT: Bir gmod oyununda açıkcası bu kadar gülen insan duymamıştım Ottoman altına yapıyodu gülmekten  off o gün über eğlenmiştim, gülmekten ağladım böyle 
|
|
|
|
|
|
THE WORM HAS TURNED GENTLEMEN..
|
|
|
Cpt.Master
Full Member

Yas: 17
|
 |
« Yanıtla #20 : 07 Eylül 2009, 11:54:28 » |
|
yapıyom ben arabaları zeplin yapıyom ben alkolik overwatch yapıyom medic heallerke nyapıyom ama ss almayı unutuyom.Bak söyleyen bide sensin.Cık cık,olmadı  eee noolmuş bana?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mindlesszombie
Full Member

|
 |
« Yanıtla #21 : 07 Eylül 2009, 13:26:13 » |
|
yok senin o yaptığını görünce sildim garrys modu ben beceriksizimn dedim sen yapıyon bede arabadan zeplin yapıyom bşde sen o yaptığına rağmen bana başka şeylerle uğraş dedim.Sildim gitti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hüseyin
Jr. Member

Yas: 15
|
 |
« Yanıtla #22 : 08 Eylül 2009, 13:33:17 » |
|
konsola tool_search yaz ve inflator olarak arattır bulduğunda onu kullanarak karakterlerin heryerini büyütüp küçültebilirsin eşya çıkarmak için q ya basılı tut orda liste var merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin bayağı deneyimim var gmod 10 ve 11 için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Јокєя
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #23 : 18 Eylül 2009, 09:13:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|LoTG| Ezio
Yeni Üye
Yas: 13
acele işe spy karışır:P
|
 |
« Yanıtla #24 : 02 Ekim 2009, 16:12:59 » |
|
Terbiyesiz hareketler olmasaymış süper olurmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okveyay
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2009, 18:51:26 » |
|
yok senin o yaptığını görünce sildim garrys modu ben beceriksizimn dedim sen yapıyon bede arabadan zeplin yapıyom bşde sen o yaptığına rağmen bana başka şeylerle uğraş dedim.Sildim gitti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EmrenTheGeneral
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #26 : 11 Ekim 2009, 10:58:17 » |
|
Şu G-Mod'da yapılanlar ayrı bir başlıkta toplansa,Garry's mod konusunda sadece mod hakkında tartışma yapılsa daha düzenli olur sanırım...@MindlessZombie Hafız artık cinsellik temalı G-mod fotoğrafları kimseyi güldürmüyor,G-mod çıktığından beri yapılan bir espiri... (İlaveten spoiler tuşu eklesek şırak diye fotoğraflar gözükmese)
|
|
|
|
|
|
"No Regets Mr.Freeman?"
|
|
|
|
Taner
|
 |
« Yanıtla #27 : 11 Ekim 2009, 12:27:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.Çoğu insan sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı değiştirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin? Yalnızca konuşur musun yoksa kıpırdayıp bir şeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her şey kahvehane muhabbetidir. (The Boondock Saints 2)
|
|
|
EmrenTheGeneral
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #28 : 11 Ekim 2009, 12:50:23 » |
|
Görmemişim...
|