Herkese merhaba(ilk olarak)Geçen gün youtube da mw2 videolarına bakarken birşeye rastladımi,bazı videolarda gaz'ın ghost olduğuyla ilgili kanıtlar vardı bazılarında ise ghost'un yaşadığına ben bunları görünce şoka uğradım ama sizlerlede paylaşmak istiyorum.
Gaz neden ghost?:
1.Videolardada göreceğiniz gibi bir resimde gazın mavi gözünü 2. resimde ghost'un arkaya dönerken mavi gözü olduğunu gösteriyor
2.Nerdeyse her videoda olduğu gibi zakeev gaz'ın kafasına değil sırtına ateş ediyor(hatta lazer koyupta test etmişler şifreyle)
3.Sesleri aynı
4.Bir bölümde cpt.price ghost yerine gaz diyor
Ghost neden ölmedi?
1.İnfity Wardla yaptıkları röpörtajda adam şöyle diyor(ghostla roach tam olarak ölmedi)
2.Ghost'un üstündeki yelek 50 kalibreye kadar dayanıklı(vikipedia)Bu yüzden ghost orda taklidde yapabilio olabilir
3.Videolarda izlediğiniz üzere sadece roach a benzin döküyolar
4.Bir söylenti daha var ghost orda vurulmadıd mermi koltuk altından geçti
5.Oyun bittiğinde çıkan bir resim var orda sadece hayatta kalanlar var ve orda ghostta var
6.Videolarda bunun arma versiyonunu yapmışlar ghost vurulmadan önce sniper timini çağırıyor ve alevler içindeyken havada,Sheperd'ın üstünden bir pawelow geçiyor söylentilere göre separd orda sniperlara gözükmemek için ormana kaçıyor ve sniper timi omnu alıp ordan götürüyor
Neden kastığımı sorcaksanız /kasmak güzeldir/