Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Sayfa:  1 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gaz:Ghost, Ghost yaşıyor  (Okunma Sayısı 1480 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derinmysterio
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 22 Mart 2010, 18:44:04 »

Herkese merhaba(ilk olarak)Geçen gün youtube da mw2 videolarına bakarken birşeye rastladımi,bazı videolarda gaz'ın ghost olduğuyla ilgili kanıtlar vardı bazılarında ise ghost'un yaşadığına ben bunları görünce şoka uğradım ama sizlerlede paylaşmak istiyorum.
Gaz neden ghost?:
1.Videolardada göreceğiniz gibi bir resimde gazın mavi gözünü 2. resimde ghost'un arkaya dönerken mavi gözü olduğunu gösteriyor
2.Nerdeyse her videoda olduğu gibi zakeev gaz'ın kafasına değil sırtına ateş ediyor(hatta lazer koyupta test etmişler şifreyle)
3.Sesleri aynı
4.Bir bölümde cpt.price ghost yerine gaz diyor
Ghost neden ölmedi?
1.İnfity Wardla yaptıkları röpörtajda adam şöyle diyor(ghostla roach tam olarak ölmedi)
2.Ghost'un üstündeki yelek 50 kalibreye kadar dayanıklı(vikipedia)Bu yüzden ghost orda taklidde yapabilio olabilir
3.Videolarda izlediğiniz üzere sadece roach a benzin döküyolar
4.Bir söylenti daha var ghost orda vurulmadıd mermi koltuk altından geçti
5.Oyun bittiğinde çıkan bir resim var orda sadece hayatta kalanlar var ve orda ghostta var
6.Videolarda bunun arma versiyonunu yapmışlar ghost vurulmadan önce sniper timini çağırıyor ve alevler içindeyken havada,Sheperd'ın üstünden bir pawelow geçiyor söylentilere göre separd orda sniperlara gözükmemek için ormana kaçıyor ve sniper timi omnu alıp ordan götürüyor

Neden kastığımı sorcaksanız /kasmak güzeldir/ tt2 yahoo punk lol tank rockon gunsmilie

derinmysterio
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 22 Mart 2010, 18:46:26 »

bide beyler youtube a şunu yazarsanız bütün videolar çıkar mw2 ghost is alive bide şey sorunuma yardım edermisiniz Xkafede videolar açılmıyor
Λlposki
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 0

Türk-İş Rulz

« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2010, 18:47:36 »

neredeyse hpsi yanlış bi kere o sondaki ölmeyenler dğil senin için çalışanlar ve sesleri aynı olablir paraa kıymamak için yine anı kişidir  Oleyo Oleyo youtubedakiler fake  ve ghostta yanıo

Gameboy
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

live together die alone

« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2010, 20:47:09 »

neredeyse hpsi yanlış bi kere o sondaki ölmeyenler dğil senin için çalışanlar ve sesleri aynı olablir paraa kıymamak için yine anı kişidir  Oleyo Oleyo youtubedakiler fake  ve ghostta yanıo
+1

derinmysterio
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2010, 21:19:17 »

hayır bak youtube dakileri izle 1.ghosta orda benzin dökmüolar ve baya kanıt var ama mw3 çıksın hepimiz görcez şahsen ben yaşasın diom belki mw3 te ghost oluruz:D
Kordy
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 26

Geliyor, gelecek...

« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2010, 15:47:26 »

O öldü, Jim.

Is a man with a PC not entitled to an optimized PC game? No, says the man in 2K. "It belongs to the console gamers!"
Λlposki
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Türk-İş Rulz

« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2010, 18:44:41 »

hayır bak youtube dakileri izle 1.ghosta orda benzin dökmüolar ve baya kanıt var ama mw3 çıksın hepimiz görcez şahsen ben yaşasın diom belki mw3 te ghost oluruz:D
ulan orda çukur var senide çukura atıolar onuda yanında dursalar bile general shephard malmı bole bi salaklık yapsın bi kere adamın (ghost) kafasına magnumla sıkıo daha ne  rtfm
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5n5R7GaoyGE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5n5R7GaoyGE</a>

Edit Büdüt :
ADI NEYMİŞ SİMON SİMON 
http://callofduty.wikia.com/wiki/Simon_%22Ghost%22_Riley

Ve infinity wardrin röpörtajı varmış ilk mesajda dedin gibi onu yollarsa sevinirim
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2010, 19:29:46 Gönderen: Alposki »

erozbey
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2010, 18:56:38 »

göğüsüne sıkmışlar be dayıjım
Cpt.Master
Full Member

Yas: 17

« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2010, 19:45:03 »

Alposki Team  VS  Other Team
           1          -           2

Ama açıkcası Gaz ve/veya Ghost ölmemişse/ölmemiş olsaydı güzel olurdu.

derinmysterio
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 08 Nisan 2010, 20:09:54 »

ulan orda çukur var senide çukura atıolar onuda yanında dursalar bile general shephard malmı bole bi salaklık yapsın bi kere adamın (ghost) kafasına magnumla sıkıo daha ne  rtfm
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5n5R7GaoyGE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5n5R7GaoyGE</a>

Edit Büdüt :
ADI NEYMİŞ SİMON SİMON 
http://callofduty.wikia.com/wiki/Simon_%22Ghost%22_Riley

Ve infinity wardrin röpörtajı varmış ilk mesajda dedin gibi onu yollarsa sevinirim
Bu fake,çünkü wikipediadaki şeyleri başka insanlar yazıyor ve ghost kesinlikle gaz bunda herkes hemfikir dünyada
Kordy
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geliyor, gelecek...

« Yanıtla #10 : 08 Nisan 2010, 20:28:13 »

Bu fake,çünkü wikipediadaki şeyleri başka insanlar yazıyor ve ghost kesinlikle gaz bunda herkes hemfikir dünyada

Ha bilen insan yazamaz yani wikipedia'da. Pyro kız mı erkek mi gibi bi hinlik yapmaya çalışanlar da yok IW'de zaten. Ve tüm dünya Ghost'un ölmediğine inanıyor.

Yoo dostum yoo, tüm dünya hemfikir değil.

Is a man with a PC not entitled to an optimized PC game? No, says the man in 2K. "It belongs to the console gamers!"
Λlposki
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Türk-İş Rulz

« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2010, 21:07:24 »

Ha bilen insan yazamaz yani wikipedia'da. Pyro kız mı erkek mi gibi bi hinlik yapmaya çalışanlar da yok IW'de zaten. Ve tüm dünya Ghost'un ölmediğine inanıyor.

zaten ghost ölmedi kalbimizde yaşıo adamım  Oleyo sarcastic

derinmysterio
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 08 Nisan 2010, 21:12:23 »

ben öldüğüyle ilgili diil gaz olduuyla ilgili dedim

ben öldüğüyle ilgili diil gaz olduuyla ilgili dedim,bu arada repi çokmu seviosunun
Λlposki
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Türk-İş Rulz

« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2010, 21:22:49 »

ben öldüğüyle ilgili diil gaz olduuyla ilgili dedim

ben öldüğüyle ilgili diil gaz olduuyla ilgili dedim,bu arada repi çokmu seviosunun
bak ghostun gaz olduğuna dair bişiy buldum ne kadar savunsam da bu bi gerçek :

Gaz'ınki

Lets do this e dikkatinizi çekerim

Ghostunki

Lets do this e dikkatinizi çekerim Tekrar

Edit Büdüt: Amaa bi resim buldum resmi siteden Ghost ölmüşşş

« Son Düzenleme: 08 Nisan 2010, 21:28:06 Gönderen: Alposki »

Kordy
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geliyor, gelecek...

« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2010, 21:26:00 »

repleri unutmayalım beyler, teraziye artı biiir!

Sayfa:  1 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: