Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Sayfa:  1 2 3 4 5 6 7 ... 18   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Left 4 Dead 2  (Okunma Sayısı 8315 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acdervis
FML
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 02 Haziran 2009, 20:20:36 »

Valve çok da güzel bir adım atmış. L4D patchlerle halledilemeyecek kadar fırsat ve eksik dolu. Valve, bizi yine 7 yıl bekletmeyerek çok akıllıca bir seçim yapmış. Baktılar fikir ve oynanış tuttu, şimdi üstüne geliştriyorlar.

Not: Birkaç dakika içinde anasayfada tüm videoları bulabilirsiniz.

EDIT: Bana kalmadan Taner halletmiş. :>

http://www.xkafe.net/haberler/55-l4d-left4dead/178-left-4-dead-2-oyun-ici-oruntuleri.html

<insert random signature here>
Synerqy
O.S.Y.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 03 Haziran 2009, 01:36:44 »

Valve çok da güzel bir adım atmış. L4D patchlerle halledilemeyecek kadar fırsat ve eksik dolu. Valve, bizi yine 7 yıl bekletmeyerek çok akıllıca bir seçim yapmış. Baktılar fikir ve oynanış tuttu, şimdi üstüne geliştriyorlar.

Not: Birkaç dakika içinde anasayfada tüm videoları bulabilirsiniz.

EDIT: Bana kalmadan Taner halletmiş. :>

http://www.xkafe.net/haberler/55-l4d-left4dead/178-left-4-dead-2-oyun-ici-oruntuleri.html

Ne eksiği vardı ?
acdervis
FML
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 03 Haziran 2009, 16:32:20 »

Ne eksiği vardı ?

Direktör şu anki hali ile sıkabiliyor bir süre sonra. Oynanış kendini tekrar ediyor. Karakterler tamamlanmış havası vermiyor. Versus tekrar tekrar aynı senaryoyu aynı şekilde oynamaya dönebiliyor. Ortam ve "Art Direction"ın üzerinde fazla durulmamış, aceleye getirilmiş.

L4D kötü oyun değil, hatta çok güzel bir oyun, ama tamamlanmış da değil.

Synerqy
O.S.Y.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : 03 Haziran 2009, 18:24:03 »

Direktör şu anki hali ile sıkabiliyor bir süre sonra. Oynanış kendini tekrar ediyor. Karakterler tamamlanmış havası vermiyor. Versus tekrar tekrar aynı senaryoyu aynı şekilde oynamaya dönebiliyor. Ortam ve "Art Direction"ın üzerinde fazla durulmamış, aceleye getirilmiş.

L4D kötü oyun değil, hatta çok güzel bir oyun, ama tamamlanmış da değil.
Hmm. Görücez. Yanlız aceleye getirilmişe katılmıyorum kaç sene uğraştı Valve.
acdervis
FML
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 03 Haziran 2009, 18:41:25 »

Hmm. Görücez. Yanlız aceleye getirilmişe katılmıyorum kaç sene uğraştı Valve.

8~9ay.

Taner
XKafe

Yas: 27

« Yanıtla #20 : 03 Haziran 2009, 22:38:47 »

Yeni oyun içi videoları

Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.
Çoğu insan sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı değiştirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin?  Yalnızca konuşur musun yoksa kıpırdayıp bir şeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her şey kahvehane muhabbetidir.
(The Boondock Saints 2)
nodrac
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : 04 Haziran 2009, 19:16:20 »

Left 4 Dead 1 e yeni mapler fln gelicekmiş bize güvenin diyorlar.

http://www.rockpapershotgun.com/2009/06/04/valve-on-l4d2-trust-us-a-little-bit/
Synerqy
O.S.Y.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : 04 Haziran 2009, 20:43:06 »

Galiba L4d2 acdervis'in dediklerine göre eh temiz en hatasız olacak demekki düzelmiyor l4d. İlk oyunuda geliştirmeye devam ederler heralde. Bakalım fiyat ne kadar olacak. Gene 50$ olurda l4d sahiplerine birşeyler yapmaları lazım.
acdervis
FML
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : 04 Haziran 2009, 20:47:05 »

http://steamcommunity.com/groups/l4d2isnotl4d

nodrac
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : 04 Haziran 2009, 21:36:15 »

Sağda solda valveyi destekleyen mesajlar görüyorumda anlamadığım arkadaşların paralarımı çok. Bu oyunun bir hikayesi yokki devamı olsun. Yada bu oyunun grafik motorunda bir değişiklik mi oldu? Yada 1.oyunun cıkartıktan sonra söledikleri oyuna desteğimizi kesmiycez yeni haritalar silahlar gelicek sözüne ne oldu? Her yeni gelen fikirle bir oyunmu cıkacak hersene? Bknz tf 2 sürekli update geliyor 18 ay geçti üstünde sniper update cıktı vs. Bence l4d 2 tamamen insanların cebindeki parayı almaya yönelik bir pazarlama başka açıklaması olamaz
acdervis
FML
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : 04 Haziran 2009, 23:03:05 »

Sağda solda valveyi destekleyen mesajlar görüyorumda anlamadığım arkadaşların paralarımı çok. Bu oyunun bir hikayesi yokki devamı olsun. Yada bu oyunun grafik motorunda bir değişiklik mi oldu? Yada 1.oyunun cıkartıktan sonra söledikleri oyuna desteğimizi kesmiycez yeni haritalar silahlar gelicek sözüne ne oldu? Her yeni gelen fikirle bir oyunmu cıkacak hersene? Bknz tf 2 sürekli update geliyor 18 ay geçti üstünde sniper update cıktı vs. Bence l4d 2 tamamen insanların cebindeki parayı almaya yönelik bir pazarlama başka açıklaması olamaz

L4D2, L4D'ye updateleri ile getirilemeyecek şeyler içerecek. Açıkçası ben Tüm bu iğrenç silahlar yerine bir TF3'ü tercih ederdim.

L4D desteği bitmiyor. Yeni bölümler vsvs gelecek. Ancak Valve artık fikirlerini güzel güzel işleyebilecek. İsteyen L4D, isteyen L4D2, isteyen ikisini birden oynar.

Bluntman
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 8

« Yanıtla #26 : 07 Haziran 2009, 05:48:00 »

dikkat ettimde melee silahlarda hiç bir şekilde sağdaki menude gözükmüyorlar. yani bunları elimize bir propan alır gibi alabiliyoruz. bu l4d'de gayet uygulanabilir bir method. lakin bunu yapmak yerine 4 yeni karakter le ve 1-2 kolpadan şirinlikle 2 diye kaktırmaya çalışıyorlar.

Repeat after me: 'muhmuhmuhmuh I'M DEAD!

acdervis
FML
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : 07 Haziran 2009, 08:15:59 »

http://www.oyungezer.com.tr/haberler/e3-2009:-valve-acciikliiyor,-neden-left-4-dead-2-200906051246/

Taner
XKafe

Yas: 27

« Yanıtla #28 : 07 Haziran 2009, 10:39:14 »

Left 4 Dead’in proje liderinden birisi olan Chet Faliszek, kısa süre önce verdiği röportajda, dünya çapındaki oyuncuların Left 4 Dead 2’nin erken ve ayrı bir oyun olarak çıkmasına gösterdiği tepkiyi değerlendirdi.

Alıntı
“Bu şirket çıktığı günden beri Team Fortress 2’yi sürekli yenileyen ve geliştiren şirket ve bütün güncellemelerimiz ücretsiz. Team Fortress 2 kendi içinde yerleşmiş dengeli ve tam bir dünya, lokma lokma güncellemeler ile sürekli canlı kalabiliyor, büyük değişimler zamanla oturuyor.

L4D için ise işler böyle değil, L4D’de bir noktada yapacağımız gerçek bir değişim, her şeyi değiştiriyor. Ve oyuncularımızın bilmesi gereken bir şey var; oyunu piyasaya sürdükten sonra, oyunu yapan ekibe yeni insanlar aldık ve ekibi geliştirdik. Bir oyunun ekibi genelde oyun piyasaya çıktıktan sonra büyümez, küçülür.

Konuyla ilgili çok toplantı yaptık, herkes bol bol fikir üretti. Takım bir hikaye anlatmak istiyor, bataklıklar yapmak istiyor, New Orleans’ı istiyor. Director’u çok daha zeki yapmak istiyor, yeni özel Infected’lar eklemek istiyor. Normal Infected’ları bile değiştirip, geliştiriyorlar, bölgesel hasarı geliştirecekler.

Toplantılarımız sürdükçe fark ettik ki, yapmak istediğimiz bütün yenilikler, bütün eklemeler, parça parça yapmak istediğimiz şeyler değil, bir seferinde hepsini ortaya koymak istiyoruz. Anlatacak bir hikayemiz var ve göstermek istediğimiz şeylerin sayısı çok fazla.

Bu konuda en sonunda Valve’in kurucu ortağı ve oyun geliştirme yöneticisi olan Gabe Newell’a danıştık ve “Yapmak istediğimiz yepyeni bir oyun” dedik. İlk önce bunu pek güler yüzle karşılamadı ama ona fikirlerimizi ve hedeflerimizi anlattıkça “Bu konuda bu kadar tutkuluysanız, istediğinizi yapmakta özgürsünüz” dedi."

Ayrıca L4D2'nin, L4D için çıkarılan bütün modlara uygun olacak şekilde geliştirildiğini, böylece mod yapımcılarını kesinlikle zor durumda bırakmayacaklarının altını çizen Chet, "Aslında bizim aklımızdaki L4D evreni 16 oyunculuk. 4 farklı yerde, 4 farklı mücadele veren 16 kişinin hikayesini anlatmak istiyoruz. Belki birgün hepsini ortak bir yerde buluştururuz" diyerek "Siz daha durun, neler geliyor" mesajı verdi.

Chet Falizsek, oyunculardan gelen eleştirileri anladığını, ama L4D2 ortaya çıktığı zaman işin çözüleceğine inandığını belirtti.
Alıntı
“Söyleyecek şeyleri olan lütfen forumlarımıza gelsin, yada bana  ChetF@valvesoftware.comBu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır  mail atsın, olmadı Steam’de “Chet” olarak varım, oradan eklesinler beni. Önce biraz oyun oynarız, sonra da siz eleştirirsiniz, olmaz mı?”

Valve; "Biz bu oyunu tutkuyla yapıyoruz, bize güvenin" diyor.

Oyuncular artık beklentilerini bulamamaya alıştı, bakalım Valve de 'lafına pek güvenilmez' yapımcılar arasına girecek mi?

Kaynak

Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.
Çoğu insan sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı değiştirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin?  Yalnızca konuşur musun yoksa kıpırdayıp bir şeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her şey kahvehane muhabbetidir.
(The Boondock Saints 2)
Synerqy
O.S.Y.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 07 Haziran 2009, 21:46:52 »

Alıntı
Oyuncular artık beklentilerini bulamamaya alıştı, bakalım Valve de 'lafına pek güvenilmez' yapımcılar arasına girecek mi?

Öncelikle ben her zaman Valve şirketi ve oyunlarını sevmiş, saymış birisiyim. HL gibi bir oyun gelir mi bir daha dünyaya bilmem. Yani sonuna kadar güvenirim.

----------------

Tüm yazıyı okudum ve anladığım kadarı ile gerçekten Valve iyi şeyler yapacak gibi. Boşuna eleştirdik. Her oyunda zaten böyle olur. Neden yapıyorsunuz diyoruz ilk videoyu izleyerek. Sonra bakıyoruzki gelişmiş adamlar gelişmiş herşey gelişmiş. Ben inanıyorum ki koskoca Valve boş iş yapmaz.

Ayrıca gördüğünüz gibi adam herşeyini söylemiş gelsin eklesin birlilkte oyun oynayalım diyor yani asıl oyuncuların ne istediğini anlamak istiyor. Bir yapımcı içinde en doğru olan yöntem bu bence.

Bu arada Half Life'den haber yokmu ya daha başliyacaklar yapacaklar ohoo Cheesy
Sayfa:  1 2 3 4 5 6 7 ... 18   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: