Synerqy
O.S.Y.
|
 |
« : 28 Mayıs 2009, 18:49:10 » |
|
Sonunda(aylardır beklemekteyiz) Steam'e eklenen PVKII'nin yeni sürümü ile sunucumuzu tekrar açıyoruz, modu yüklemeniz için yapmanız gereken tek şey bu linke tıklamak. Oyun ücretsiz olmasına karşın HL2 oyun motoru kullanılarak yapıldığı için steam listenizde en az bir adet source oyun motorunu kullanan oyunu satın almış olmanız gerekmektedir. Bu oyunların tam listesin bu adesden bakabilirsiniz. Oyunu artık steam üzerinden sundukları içinde hiç bir fırsatı kaçırmadılar ve tam olarak 103 Adet Achievements eklediler oyuna. Oyun sunucumuzda görüşmek üzere... XKafe.Net Sunucusu: 212.252.24.19:27015
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2010, 02:39:42 Gönderen: Taner »
|
|
|
|
|
Hüseyin
Jr. Member

Yas: 15
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2009, 12:31:41 » |
|
sunucuda şimdiye kadar kimseyi göremedim neden bu kadar boş oluyor acaba turnuva tarzı birşeyler yapılsa belki katılan olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taner
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2009, 12:49:51 » |
|
sunucuda şimdiye kadar kimseyi göremedim neden bu kadar boş oluyor acaba turnuva tarzı birşeyler yapılsa belki katılan olur  Oynayan Türk oyuncu yok denecek kadar az. Oynarız oynarız diyen bütün Türk oyuncular kayboldu gitti. Arada bir yabancılar giriyor artık. Dün 10 kişi vardı mesela.
|
|
|
|
|
|
Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.Çoğu insan sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı değiştirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin? Yalnızca konuşur musun yoksa kıpırdayıp bir şeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her şey kahvehane muhabbetidir. (The Boondock Saints 2)
|
|
|
Synerqy
O.S.Y.
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2009, 19:00:31 » |
|
sunucuda şimdiye kadar kimseyi göremedim neden bu kadar boş oluyor acaba turnuva tarzı birşeyler yapılsa belki katılan olur  Sunucu boşken giriyorum, en az 5 yabancı damlıyor. 2.3 ile dahada güzel olacak. Tanıtmamız gerek bu oyunu Türk oyunculara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amzatairov
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2009, 18:14:57 » |
|
Merhaba arkadaslar, Özür dilerim ama konuyu nereye acacagımı bulamadım.. konumuzla ilgisi yok ama 2 gün önce steamden pvkii 2 indrmiştim ve ertesi gün oyun kendiliginden silindi.. Sanırım Deneme amaclı olarak oynayabildim.. Bir çok serverda oynayabilmiştim oyunu nerden bulabilirim acaba bir bilginiz var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UtherLightbringer
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2009, 18:54:04 » |
|
Merhaba arkadaslar, Özür dilerim ama konuyu nereye acacagımı bulamadım.. konumuzla ilgisi yok ama 2 gün önce steamden pvkii 2 indrmiştim ve ertesi gün oyun kendiliginden silindi.. Sanırım Deneme amaclı olarak oynayabildim.. Bir çok serverda oynayabilmiştim oyunu nerden bulabilirim acaba bir bilginiz var mı?
Sitesinden bedavaya dağıtlıyor oyun
|
|
|
|
|
|
bu medic-medic dediniz şey ''E'' Tuşuna bastığımız olaymı ? -.-
|
|
|
Amzatairov
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2009, 19:16:42 » |
|
Sitesinden bedavaya dağıtlıyor oyun
Sitesinde nasıl bedava ki oyunun çalışması için Source SDK BASe gerekmiyor mu? Acaba link atabilir misin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amzatairov
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2009, 21:06:16 » |
|
Yardmcı olacak kimse yok mu? PVKII 2 ücretsiz bir şekilde oynayabilen varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mindlesszombie
Full Member

Yas: 14
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2009, 21:09:43 » |
|
orjinal hl2 lazım başka bişeye gerek yok diye biliyorum.E yuh be,bedava deniyor hala şu bu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amzatairov
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2009, 21:18:33 » |
|
orjinal hl2 lazım başka bişeye gerek yok diye biliyorum.E yuh be,bedava deniyor hala şu bu.
Steam den Source SDK BASe gerekiyormus. steam den onu çektim pvkii 2 kurdum ancak 1 gün oynayabildim.. hatta 4 arkadaşımla beraber benim pvki 2 de steam den kalktı otomatikmen My games bölümünde yok artık..PVKII oynamak için başka bir yol varmı Orjinal şart mı yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amzatairov
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Aralık 2009, 00:08:48 » |
|
Cok tsk ederim hl2 orjinal alacağız ozaman baska caresi yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ringo
|
 |
« Yanıtla #12 : 22 Aralık 2009, 09:45:47 » |
|
özledim oyunu yarın indiriveririm
|
|
|
|
|
|
THE WORM HAS TURNED GENTLEMEN..
|
|
|
|
Taner
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2010, 02:40:33 » |
|
Sunucumuz 2.3 versiyonu ile tekrar açılmıştır. Gerekli sunucu bilgisi ilk mesaja girilmiştir. Kılıcı keskin olmayan gelmesin 
|
|
|
|
|
|
Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.Çoğu insan sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı değiştirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin? Yalnızca konuşur musun yoksa kıpırdayıp bir şeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her şey kahvehane muhabbetidir. (The Boondock Saints 2)
|
|
|
|
UtherLightbringer
|
 |
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2010, 10:28:53 » |
|
Formattan sonra kurmamıştım,kurup geleyim hemen.Insolent Peasants!!Beraber oynamak acayip eğlenceli olur yabancı serverlarda lag oluyordu genelde.
|
|
|
|
|
|
bu medic-medic dediniz şey ''E'' Tuşuna bastığımız olaymı ? -.-
|
|
|
|
|