|
|
kW
Admin
Toplam Puanım: +24/-4
|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2009, 10:51:50 » |
|
atakan eline sağlık umarım bu oyunda ki güç dengesini adam ederler yurt dışında tutulan bir oyun ama nedense ben okcudan soğudum berseker tam bir kasap modunda üstüne cullanıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acdervis
FML
Toplam Puanım: +38/-18
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2009, 21:59:31 » |
|
TF2 takımı biraz ders alsın bu modun yapımcılarından. Hatta Gabe Newell işe bile alabilir hepsini.
|
|
|
|
|
|
<insert random signature here>
|
|
|
kW
Admin
Toplam Puanım: +24/-4
|
 |
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2009, 09:51:50 » |
|
nedeni bir acıklasana derviş ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Synerqy
O.S.Y.
Toplam Puanım: +16/-11
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2009, 11:48:13 » |
|
Rehber yenilendi / güncellendi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nopannick
Yeni Üye
Toplam Puanım: +0/-0
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2009, 00:59:12 » |
|
Teşekkürler aslında başında biraz uğraşsamda sonunda indirmeye başladı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amzatairov
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2009, 18:22:29 » |
|
Arkadaslar Merhaba 2 gün önce Source SDK base indirdim sonra aynı şekilde PVkii 2 yi kurdum..Ücretisz olarak 1 gün oynayabildik 1 gün sonra otomatik olarak steam üzerinden Source SDK base yok oldu Oyun patladı yani  Beta olduğu için DENEME olarak sundular galiba.. Eğer bir bilgisi olan varsa cevap versin lütfen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Synerqy
O.S.Y.
Toplam Puanım: +16/-11
|
 |
« Yanıtla #7 : 22 Aralık 2009, 00:52:20 » |
|
Arkadaslar Merhaba 2 gün önce Source SDK base indirdim sonra aynı şekilde PVkii 2 yi kurdum..Ücretisz olarak 1 gün oynayabildik 1 gün sonra otomatik olarak steam üzerinden Source SDK base yok oldu Oyun patladı yani  Beta olduğu için DENEME olarak sundular galiba.. Eğer bir bilgisi olan varsa cevap versin lütfen  Oyunu açabilmen için HL2 source motoru gerekiyor, mesela bir CS:S var ise ücretsiz olarak Source SDK Base indirip Pvk2 oynayabilirsin. Oyun tamamen ücretsiz ve otomatik olarak silinmiyor. Edüt ile Büdüt: Source SDK Base istemiyor, yalan söylemişim, Taner zaten gerekli açıklamayı aşşağıda yapmış.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2010, 11:26:52 Gönderen: Synerqy »
|
|
|
|
|
Amzatairov
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Aralık 2009, 02:17:02 » |
|
Oyunu açabilmen için HL2 source motoru gerekiyor, mesela bir CS:S var ise ücretsiz olarak Source SDK Base indirip Pvk2 oynayabilirsin. Oyun tamamen ücretsiz ve otomatik olarak silinmiyor.
CSS yoktu..Steam indirip oradan Source SDK BASE çektim daha sonra pvk2 indirip oynadım 1 gün sonra oynarken oyundan cıktım steam kapattıp. ve daha sonra oyuna tekrar girmek için Steam e girince My games bölümünde SDK BASE yoktu  Oda Source motoru olduğu için gecici olarak demek ki HL2 orjinali yok çünkü. Tşkler bilgilendirdiğin için.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taner
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Aralık 2009, 03:18:13 » |
|
CSS yoktu..Steam indirip oradan Source SDK BASE çektim daha sonra pvk2 indirip oynadım 1 gün sonra oynarken oyundan cıktım steam kapattıp. ve daha sonra oyuna tekrar girmek için Steam e girince My games bölümünde SDK BASE yoktu  Oda Source motoru olduğu için gecici olarak demek ki HL2 orjinali yok çünkü. Tşkler bilgilendirdiğin için..  Hafta sonu TF2 herkese açık ücretsiz sunulmuştu. O yüzden SDK BASE kullanabilmişindir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M.ArdA
Full Member

Toplam Puanım: +7/-1
Yas: Yok
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2010, 12:49:59 » |
|
İşime çok yarayacak. Teşekkürler. Eline Sağlık!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acdervis
FML
Toplam Puanım: +38/-18
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2010, 13:26:35 » |
|
nedeni bir acıklasana derviş ?  Çok zaman geçmiş, ama TF2'ye eklenen "Huntsman" yeterince fikir veriyordur herhalde.
|
|
|
|
|
|
<insert random signature here>
|
|
|
KnightTR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Mayıs 2010, 09:28:31 » |
|
CSS yoktu..Steam indirip oradan Source SDK BASE çektim daha sonra pvk2 indirip oynadım 1 gün sonra oynarken oyundan cıktım steam kapattıp. ve daha sonra oyuna tekrar girmek için Steam e girince My games bölümünde SDK BASE yoktu  Oda Source motoru olduğu için gecici olarak demek ki HL2 orjinali yok çünkü. Tşkler bilgilendirdiğin için..  Hafta sonu TF2 herkese açık ücretsiz sunulmuştu. O yüzden SDK BASE kullanabilmişindir. Bende Team Fortress 2 var. SDK BASE'i de kurmuştum bir ara, şimdi sildim mi yoksa yok m oldu hatırlamıyorum. Ne yani, SDK BASE ücretli mi? :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alposki
Full Member

Toplam Puanım: +5/-13
Yas: 15
Türk-İş Rulz
|
 |
« Yanıtla #13 : 01 Mayıs 2010, 09:56:10 » |
|
CSS yoktu..Steam indirip oradan Source SDK BASE çektim daha sonra pvk2 indirip oynadım 1 gün sonra oynarken oyundan cıktım steam kapattıp. ve daha sonra oyuna tekrar girmek için Steam e girince My games bölümünde SDK BASE yoktu  Oda Source motoru olduğu için gecici olarak demek ki HL2 orjinali yok çünkü. Tşkler bilgilendirdiğin için..  Hafta sonu TF2 herkese açık ücretsiz sunulmuştu. O yüzden SDK BASE kullanabilmişindir. beleş sdk ama source oyunun olması lazım galiba  Bende Team Fortress 2 var. SDK BASE'i de kurmuştum bir ara, şimdi sildim mi yoksa yok m oldu hatırlamıyorum. Ne yani, SDK BASE ücretli mi? :S
|
|
|
|
|
|
Genç Kızların Yedek Sevgilisi
|
|
|
|
Lamerov
|
 |
« Yanıtla #14 : 01 Mayıs 2010, 10:05:14 » |
|
CSS yoktu..Steam indirip oradan Source SDK BASE çektim daha sonra pvk2 indirip oynadım 1 gün sonra oynarken oyundan cıktım steam kapattıp. ve daha sonra oyuna tekrar girmek için Steam e girince My games bölümünde SDK BASE yoktu  Oda Source motoru olduğu için gecici olarak demek ki HL2 orjinali yok çünkü. Tşkler bilgilendirdiğin için..  Hafta sonu TF2 herkese açık ücretsiz sunulmuştu. O yüzden SDK BASE kullanabilmişindir. beleş sdk ama source oyunun olması lazım galiba  Bende Team Fortress 2 var. SDK BASE'i de kurmuştum bir ara, şimdi sildim mi yoksa yok m oldu hatırlamıyorum. Ne yani, SDK BASE ücretli mi? :S Aga sen quote (alıntı) yapmayı öğrenemedin bir türlü :/ Önce alıntı yapacağın postun yanında Alıntı Ekle'ye basacaksın, daha sonra postunu yazacaksın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|