Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Sayfa: 1    Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pvkii Başlangıç Rehberi  (Okunma Sayısı 1288 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Synerqy
O.S.Y.
*

Toplam Puanım: +16/-11
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 30 Mayıs 2009, 05:28:51 »

Şövalyeler (Knights), Korsanlar (Pirates) ve Vikingler (Vikings) arasında amansız bir mücadele. Bu dünyaya sende katıl..
Oyunumuz, Source Mod'u olup hiç bir ücret talep etmiyor. Oyunu açabilmeniz için Steam'ınızda Source SDK Base'nin kurulu olması gerekiyor. Ayrıca oyun şuan 2.2 sürümünde olup, beta aşamasındadır ki bunu fark etmeyeceksiniz bile, çünkü yep yeni bir oyun gibi.

Resmî Web Sitesi
● XKafe sunucu bilgilerine Buradan ulaşabilirsiniz.
● Oyun ile ilgili avatarlara Buradan ulaşabilirsiniz.
● Oyun ile ilgili duvar kağıtlarına Buradan ulaşabilirsiniz.
● Oyun ile ilgili konsept çizimlerine Buradan ulaşabilirsiniz.
● Oyundaki tema müziğini beğendiyseniz Buradan indirebilirsiniz.

Steam sayfasından Mod'u indirebilirsiniz. Mod olduğu için ana bir motorun bilgisayarınızda olması gerekiyor, eğer bu listedeki oyunların bir tanesi bilgisayarınızda yüklü ise oyunu oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunu yüklemeye %65 gibi ileri bir sayıdan başlaması, ana motorun kurulu olduğu göstergesidir.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1i7tYGeydcs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1i7tYGeydcs</a>

« Son Düzenleme: 16 Şubat 2010, 11:18:47 Gönderen: Synerqy » Logged
kW
Admin
*

Toplam Puanım: +24/-4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2009, 10:51:50 »

atakan eline sağlık umarım bu oyunda ki güç dengesini adam ederler yurt dışında tutulan bir oyun ama nedense ben okcudan soğudum berseker tam bir kasap modunda üstüne cullanıyor  Cheesy

acdervis
FML
*

Toplam Puanım: +38/-18
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2009, 21:59:31 »

TF2 takımı biraz ders alsın bu modun yapımcılarından. Hatta Gabe Newell işe bile alabilir hepsini.

<insert random signature here>
kW
Admin
*

Toplam Puanım: +24/-4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2009, 09:51:50 »

nedeni bir acıklasana derviş ? blush2

Synerqy
O.S.Y.
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2009, 11:48:13 »

Rehber yenilendi / güncellendi.
nopannick
Yeni Üye
*

Toplam Puanım: +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2009, 00:59:12 »

Teşekkürler aslında başında biraz uğraşsamda sonunda indirmeye başladı
Amzatairov
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2009, 18:22:29 »

Arkadaslar Merhaba 2 gün önce Source SDK base indirdim sonra aynı şekilde PVkii 2 yi kurdum..Ücretisz olarak 1 gün oynayabildik 1 gün sonra otomatik olarak steam üzerinden Source SDK base yok oldu Oyun patladı yani Smiley Beta olduğu için DENEME olarak sundular galiba.. Eğer bir bilgisi olan varsa cevap versin lütfen Sad
Synerqy
O.S.Y.
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 22 Aralık 2009, 00:52:20 »

Arkadaslar Merhaba 2 gün önce Source SDK base indirdim sonra aynı şekilde PVkii 2 yi kurdum..Ücretisz olarak 1 gün oynayabildik 1 gün sonra otomatik olarak steam üzerinden Source SDK base yok oldu Oyun patladı yani Smiley Beta olduğu için DENEME olarak sundular galiba.. Eğer bir bilgisi olan varsa cevap versin lütfen Sad
Oyunu açabilmen için HL2 source motoru gerekiyor, mesela bir CS:S var ise ücretsiz olarak Source SDK Base indirip Pvk2 oynayabilirsin. Oyun tamamen ücretsiz ve otomatik olarak silinmiyor.

Edüt ile Büdüt: Source SDK Base istemiyor, yalan söylemişim, Taner zaten gerekli açıklamayı aşşağıda yapmış.
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2010, 11:26:52 Gönderen: Synerqy » Logged
Amzatairov
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 22 Aralık 2009, 02:17:02 »

Oyunu açabilmen için HL2 source motoru gerekiyor, mesela bir CS:S var ise ücretsiz olarak Source SDK Base indirip Pvk2 oynayabilirsin. Oyun tamamen ücretsiz ve otomatik olarak silinmiyor.
CSS  yoktu..Steam indirip oradan Source SDK BASE çektim daha sonra pvk2 indirip oynadım 1 gün sonra oynarken oyundan cıktım steam kapattıp. ve daha sonra oyuna tekrar girmek için Steam e girince My games bölümünde SDK BASE yoktu Smiley Oda Source motoru olduğu için gecici olarak demek ki HL2 orjinali yok çünkü. Tşkler bilgilendirdiğin için..Smiley
Taner
XKafe

Toplam Puanım: +69/-21

Yas: 27

« Yanıtla #9 : 22 Aralık 2009, 03:18:13 »

CSS  yoktu..Steam indirip oradan Source SDK BASE çektim daha sonra pvk2 indirip oynadım 1 gün sonra oynarken oyundan cıktım steam kapattıp. ve daha sonra oyuna tekrar girmek için Steam e girince My games bölümünde SDK BASE yoktu Smiley Oda Source motoru olduğu için gecici olarak demek ki HL2 orjinali yok çünkü. Tşkler bilgilendirdiğin için..Smiley

Hafta sonu TF2 herkese açık ücretsiz sunulmuştu. O yüzden SDK BASE kullanabilmişindir.

M.ArdA
Full Member

Toplam Puanım: +7/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: Yok

« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2010, 12:49:59 »

İşime çok yarayacak. Teşekkürler. Eline Sağlık!

acdervis
FML
*

Toplam Puanım: +38/-18
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2010, 13:26:35 »

nedeni bir acıklasana derviş ? blush2

Çok zaman geçmiş, ama TF2'ye eklenen "Huntsman" yeterince fikir veriyordur herhalde.

<insert random signature here>
KnightTR
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 01 Mayıs 2010, 09:28:31 »

Hafta sonu TF2 herkese açık ücretsiz sunulmuştu. O yüzden SDK BASE kullanabilmişindir.

Bende Team Fortress 2 var. SDK BASE'i de kurmuştum bir ara, şimdi sildim mi yoksa yok m oldu hatırlamıyorum. Ne yani, SDK BASE ücretli mi? :S

Alposki
Full Member

Toplam Puanım: +5/-13
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 15

Türk-İş Rulz

« Yanıtla #13 : 01 Mayıs 2010, 09:56:10 »

beleş sdk ama source oyunun olması lazım galiba  6

Bende Team Fortress 2 var. SDK BASE'i de kurmuştum bir ara, şimdi sildim mi yoksa yok m oldu hatırlamıyorum. Ne yani, SDK BASE ücretli mi? :S

Genç Kızların Yedek Sevgilisi
Lamerov
Sr. Member

Toplam Puanım: +37/-43
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 01 Mayıs 2010, 10:05:14 »

beleş sdk ama source oyunun olması lazım galiba  6

Aga sen quote (alıntı) yapmayı öğrenemedin bir türlü :/ Önce alıntı yapacağın postun yanında Alıntı Ekle'ye basacaksın, daha sonra postunu yazacaksın.
Sayfa: 1    Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: