Shadow
Full Member

Toplam Puanım: +9/-21
King Of The Shadows....
|
 |
« : 27 Ocak 2010, 00:46:46 » |
|
Beyler nasıl desem adı neredeyse hiç duyulmayan ama şöyle açıklayayım toplam yapınlar 10 maçın 8 ini farkla kazanan iyi bir clandı.Sonra clan ilgisizlik başka oyunlara dağılım az online vs..vs.. problemlerle dağıldı.Ancak yeniden canlandırmaya karar verdim ve arkadaştan (clan başkanı) izin alıp başladım bile.
Sorular ve cevapları: (+ sorunuz varsa sorunuz cevaplayayım)
Rheinland Military Clani:
İsmi Nereden Gelir?:Freelancer Adlı Muhteşem Bir Uzay Oyunundan.
Clan Tutumu Nasıldır?:Kimi Zaman Ciddi Kimi Zaman Esprilidir.Değişen Tutum Genelde Clanın Gidişhatina Göredir.
Bu Clana Nasil Katılabilirim?:Testlerimizden Geçmeniz Ve Kafa Dengimiz Olmanız Gerekmektedir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lamerov
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2010, 00:56:40 » |
|
Testlerimizden Geçmeniz Ve Kafa Dengimiz Olmanız Gerekmektedir...
Hocam ben burada takıldım. Testi merak ettim, nasıl bir şey ? Bir de kafa dengi kriterlerinizi yazar mısınız ? Teşekkürler, iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyazpiyon
Banlı
Toplam Puanım: +13/-45
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2010, 00:57:09 » |
|
O testleri burda paylaşmanız mümkün mü ? Best Regards, Beyazpiyon [(c) Acdervis.]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2010, 00:59:59 Gönderen: Beyazpiyon »
|
|
ALLAH 1 TEAM FORTRESS 2
|
|
|
|
Lamerov
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2010, 00:58:56 » |
|
Ben de merak ettim açıkçası. Bağımsız bir şirket mi açıklıyor sonuçları ? Genelde öyle olur çünkü profesyonellerin işi. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shadow
Full Member

King Of The Shadows....
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2010, 01:07:21 » |
|
Tamam.Teste örnek Veriyorum.Bir campaingde tüm bölümü oynamak.Adamın o bölümdeki tutumunu vs vs görmek.Serverda yapılan değişiklilerle (plugin gibi) aimini test etmekSon olarak da 1 full versus yapmak gibi.Bu bölümde önem verdiğimiz son husus ta teamwork yani takım işi mi yapıyor yoksa onden basıp gidiyor mu? gibi...
Kafa dengi kısmına gelelim.Muhabbeti hoş, esprili, nasıl anlatsam iyi anlaşabileceğimiz kişiler.Buna daha ekleyebiliriz yani komiklik espri anlayışı (espri anlayışı:eşşek şakası vs pis kelime esprisi gibi).
Konuya ilgi gösterdiğiniz ve yorum yazdığınız için teşekkürler.Aklınızda en ufak bi soru işareti kaldıysa yazın hemen cevaplamaya çalışayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyazpiyon
Banlı
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2010, 01:13:07 » |
|
(espri anlayışı:eşşek şakası vs pis kelime esprisi gibi). Burası dışında heryeri anladım,bir de aim testini nasıl yapıyorsunuz ? Best Regards, Beyazpiyon [(c) Acdervis.]
|
|
|
|
|
|
ALLAH 1 TEAM FORTRESS 2
|
|
|
Shadow
Full Member

King Of The Shadows....
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Ocak 2010, 02:12:57 » |
|
Nasıl desem aim testine... Şu şekil örnek vereyim.Bir adet hunter falan hızlı hızlı atlıyoruz adam da bizi (genelde smg türü bi silahla) almaya çalışıyor.Ya da özel bir plugin var l4d için.Atış poligonundaki hedefler gibi hareket eden.Bunlardan birini yapıyoruz.Bir de başlarda söylediğim campaign'i tamamiyle yaparken headshot sayısına da bir göz atıyoruz.Ama o kadar da nasıl desem %10 bile etki etmiyor sadece incelemek için.
Espri anlayışı dedik:Mesela pis kelime eprisi nadiren de olsa komik olabilir ve kabul edilebilir.ANCAK eşşek şakası (pis kelime esprisi en kötü durumdan bahsediyoruz) nasıl anlatsam...Mesela oyunda kişiyi yere düşürme, bir kusuru varsa dalga geçme vs vs.. bu tür kişiler ya bir yana ayrılıp alınamıyorlar YA DA davranışlarını düzeltmeleri bekleniyor.
Aklınızda en ufak bir soru işareti kaldıysa hemen söyleyin cevaplayayım.
Tekrar herkese konuyu takip edip yorum yazdıkları için teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lamerov
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2010, 02:20:12 » |
|
Hmm. Anladım. Hiç size başvuran oldu mu ? Görüşmeler nasıl geçti ? Ben de mülakatlarda bulunmak isterdim açıkçası. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyazpiyon
Banlı
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2010, 02:27:29 » |
|
Çok güzel ve düzenli bir klana benziyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim,Allah tamamını erdirsin.? Best Regards, Beyazpiyon [(c)Acdervis]
|
|
|
|
|
|
ALLAH 1 TEAM FORTRESS 2
|
|
|
|
Lamerov
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2010, 02:30:21 » |
|
qoLay qeLe & He Fe
demek istedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shadow
Full Member

King Of The Shadows....
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2010, 02:41:50 » |
|
Çok teşekkürler şu ana kadar başvuran 2 kişi oldu.Birini kabul ettik testlerden vs vs sonra.Diğerini de kısmetse yarın test edeceğiz.
Hepinize iyi oyunlar, iyi forumlar, kendinize iyi bakın!
Son olarak.Katılmak isteyen varsa buradan bildirsin.Onu friendse ekledikten sonra testlerden vs vs geçirip değerlendirmeyi yaparız.Böylece bu forumda bir vesile olmuş olur.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2010, 02:44:18 Gönderen: Shadow »
|
|
|
|
|
acdervis
FML
Toplam Puanım: +38/-18
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2010, 02:47:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
<insert random signature here>
|
|
|
Hazander
Banlı
Toplam Puanım: +13/-17
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2010, 12:27:16 » |
|
"10 maçın 8 ini farkla kazanan iyi bir clandı" bu maçları kimle yaptı , seviyeleri neydi , tam bilgi vermen lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpt.Master
Full Member

Toplam Puanım: +40/-53
Yas: 17
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Ocak 2010, 12:34:47 » |
|
Rheinland Military aaaa ben bunları hatırladım  bu arada hangi 10 maçın 8ini kazandınız acaba merak ettim; hatırladığım kadarıyla bol bol maç yaptığımız için çelişkiye düştüm. :F Left 4 Dead öldü Rheinland Military dirildi. Acaba neler yapacaksınız L4D'de?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shadow
Full Member

King Of The Shadows....
|
 |
« Yanıtla #14 : 27 Ocak 2010, 12:40:07 » |
|
Haklısın söylemem lazım ancak şöyle bir durum var söylediğim gibi eski bir clan.Yaptığı maçları hatırlıyorum.Hatta o 2 maçı önden giden ve rush yampmaya çalışan bi arkadaş yüzünden kaybettiğimizi bi le hatırlıyorum.Ama maalesef yaptığımız maçlardaki teamlari tam hatırlamıyorum.Grup başkanıyla konuşup eğer o hatırlıyorsa ya da bir yere kaydettiyse söylerim sizlere. Neler yapacağız?Bildiğim kadarıyla tükiyede Dh. FML gibi clanlar hala L4d de aktif? (Yanlış biliyorsan lütfen düzeltin.)Bu clanların seviyesine yetişip onlarla maç yapmaya çalışacağız.Hatta eğer biraz gayret edersek clan başkanına l4d2 alıp ve orada da aktif olmamız bile söz konusu.Ayrıca yabancı clanlarla da maç yapmayı planlıyoruz.Amaç eğlence ve eğlenceyle beraber de biraz rekabet.  [Edit-Not: Hangi 10 maç.Şöyle söyleyeyim o 10 maçtan sonra Clan bi başka hale gelmeye başladı.Maçlara önem verilmemeye falan.Zaten 3-5 maç daha yapıp dağıldı clan.] Yorum yapan, ilgi gösteren herkese teşekkürler.Aklınızda bir soru işareti kaldıysa söyleyin hemen cevaplamaya çalışayım. İyi Forumlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2010, 12:48:36 Gönderen: Shadow »
|
|
|
|
|
|
|