Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Sayfa:  1 2    AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rheinland Military -Militaryâ„¢-  (Okunma Sayısı 1081 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Shadow
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

King Of The Shadows....

« Yanıtla #15 : 13 Åžubat 2010, 17:26:38 »

haaa şu o meseleeee Cheesy o meseleyi gayet iyi biliyorum.O durum u şöyle açıklayayım kediyi merak öldürür hesabı meraktan hack kullandı ardından da ban yedi...Ama emin olun şu anda herhangi bir hack vs kullanmıyor.

Taner
XKafe

Yas: 27

« Yanıtla #16 : 13 Åžubat 2010, 17:40:44 »

Hileyi bırakıp küfüre başlamış. Ban yemeden önce adam akıllı sohbet ediyorken küfür edip sunucudan kaçtı...

Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.
ÇoÄŸu insan sadece konuÅŸur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı deÄŸiÅŸtirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de deÄŸiÅŸtirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin?  Yalnızca konuÅŸur musun yoksa kıpırdayıp bir ÅŸeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her ÅŸey kahvehane muhabbetidir.
(The Boondock Saints 2)
al2d2
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 13 Åžubat 2010, 17:46:33 »

haaa şu o meseleeee Cheesy o meseleyi gayet iyi biliyorum.O durum u şöyle açıklayayım kediyi merak öldürür hesabı meraktan hack kullandı ardından da ban yedi...Ama emin olun şu anda herhangi bir hack vs kullanmıyor.

Bir kere yeltenmesi yeter evet belki sadace bir oyun ama hile kullanan insanin karakteri ne kadar sağlam ne kadar güvenilir olur tartişmaya bile gerek yok ama tabiki bu senin kararin...

Cpt.Master
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 17

« Yanıtla #18 : 13 Åžubat 2010, 17:48:45 »

ahah Cheesy tf2ye yeni texture yükleyip duvar arkasını görüyodu adam haftalarca aynı ÅŸeyi kullandı sonunda ban yedi bumudur meraktan hack kullanmak  lol

acdervis
FML
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 13 Åžubat 2010, 18:22:21 »

ahah Cheesy tf2ye yeni texture yükleyip duvar arkasını görüyodu adam haftalarca aynı ÅŸeyi kullandı sonunda ban yedi bumudur meraktan hack kullanmak  lol

Kısmen doğru. Tüm hikâyeyi yazmaya niyetim yok, kimseyi sebepsiz yere karalama fantezim olmadığından.

<insert random signature here>
Hazander
Banlı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : 13 Åžubat 2010, 18:45:38 »

meraktan hack kullanmak nedir allah aşkına?

insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da ...tan gelir

cheers
Taner
XKafe

Yas: 27

« Yanıtla #21 : 13 Åžubat 2010, 19:07:53 »

punk   punk

Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.
ÇoÄŸu insan sadece konuÅŸur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı deÄŸiÅŸtirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de deÄŸiÅŸtirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin?  Yalnızca konuÅŸur musun yoksa kıpırdayıp bir ÅŸeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her ÅŸey kahvehane muhabbetidir.
(The Boondock Saints 2)
Beyazpiyon
Banlı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : 13 Åžubat 2010, 19:50:48 »

Ben hack kullandığı sırada aynı serverdaydım onunla,attığı tüm rocketler critic gidiyordu.Ertesi gün VAC Ban yemişti zaten..

ALLAH 1 TEAM FORTRESS 2
corax
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

wat

« Yanıtla #23 : 13 Åžubat 2010, 19:51:32 »

cool story bro
Lamerov
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : 13 Åžubat 2010, 20:15:04 »

punk   punk

TANER DE BİR TROLL <333
Shadow
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

King Of The Shadows....

« Yanıtla #25 : 13 Åžubat 2010, 20:16:12 »

hepiniz haklısınız  Cheesy bende biliorm o hikayeyi hatta hack vesilesiyle tanıştık zati Cheesy ihbar etmek için id sini alırken vac ban yetiÅŸti zaten Cheesy
küfür etmesini bilmem ama o anda sunucuda yoktum galiba.ama ben güveniyorum. yine de dedikleriniz noktasına virgülüne kadar dogru (not dediğim gibi tane küfrü bilmiorm sorarım şimdi.) iyi günler ii forumlar

@corax hell yeah!  punk

yılgınbilader
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 14

Gentlemen

« Yanıtla #26 : 16 Nisan 2010, 19:23:26 »

ben katılmak isterim

Sayfa:  1 2    Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: