|
erozbey
|
 |
« : 18 Haziran 2009, 06:50:03 » |
|
Arkadaşlar bunu yazmamın sebebi artık bu oyununda düzenli bir lig sistemine bağlanarak zevkin artmasıdır.Arkadaşlar, bildiğimiz gibi tf2 yayınlandığından beri binlerce kişi tarafından oynanıyor ve bir çok ülke kendi ya kendi arasında lig düzenliyor ya da uluslar arası turnuvalara katılıyor. Fakat ülkemizde yerel bir lig bulunmazken avrupadaki liglere katılım maaşallah bol! agm nin düzenlemeye çalıştığı fakat başaramadığı(başta tf2 ye değer vermemeleri, tf2 nin değil agm isminin yükseklere çıkma emelleri) ligi bence TF2'nin Türkiye'de sorulduğu tek adres olan XKafenin artık geleneksel olarak örneğin her yazın[Yaz olacak diye birşey yok istenildiği zaman yapılır] başlayacak olan bir TF2 Ligine el atmalarıdır. Bence bunun zamanı gelmişte geçmiş gidiyor yani!! Buna değerli zamanımı harcayamam diyenlerde bi zahmet avrupadaki maçlara gösterdikleri ilgiyi göstersinler, yeterlidir Birde oy veren arkadaşlar görüşlerini de yazarlarsa sevinirim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2009, 10:56:07 Gönderen: erozbey »
|
|
|
|
|
|
Taner
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2009, 13:25:53 » |
|
Zaten başlayacağız. Biraz daha sabır. Başladığımızda ise neden bu kadar beklediğimizi görecek ve hak vereceksiniz.
|
|
|
|
|
|
Özüne inildiğinde, iki tip insan vardır: Konuşanlar ve uygulayanlar.Çoğu insan sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Bütün söylenenler ve yapılanların ardından dünyayı değiştirenler, uygulayanlardır. Ve bunu yaptıklarında, bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Sen hangisisin? Yalnızca konuşur musun yoksa kıpırdayıp bir şeyler mi yaparsın? Çünkü inan bana, bunun dışında her şey kahvehane muhabbetidir. (The Boondock Saints 2)
|
|
|
havarian
Yeni Üye
Yas: 17
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2009, 15:23:38 » |
|
ben yapılmalı dedim. Esasında bir domainimde var belki bu ad için kullanabileceğimiz. Lig scripti kurarak her zaman yapılabilir. Eğer xkafe yapmayı planlıyorsa da güzel olur. Her türlü yapılmasını isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Synerqy
O.S.Y.
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2009, 16:26:21 » |
|
Zaten başlayacağız. Biraz daha sabır. Başladığımızda ise neden bu kadar beklediğimizi görecek ve hak vereceksiniz.
O zamannnnnn habire kasalım. :F
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bluntman
Full Member

Yas: 8
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2009, 11:12:43 » |
|
yapılsın tabii. neden yapılmasın ki? birde arkaya Türk şirketlerinden birisi Sponsor alınırsa off diyorum sadece. Tv den Canlı yayın vs O.o KORKUNÇ :evil:
|
|
|
|
|
|
Repeat after me: 'muhmuhmuhmuh I'M DEAD! 
|
|
|
|
al2d2
|
 |
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2009, 12:28:23 » |
|
T-ES-T Türkiye Lan Game Turnavasina Türkiyeden 8 Takim bile çikaramadik.Lig bence çok zor hele türk ligi hele bide forumlardan yürütmek fln baya zor xkafe boyle bi şey yapmaya kalkarsa baya bi başi ağirir.Dağilan tekrar kurulan takimlar var sürekli ki 2 maç sonra ligi birakacak olan takimlar olacak baya sıkıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
al2d2
|
 |
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2009, 12:29:25 » |
|
Hea Bu arada avrupa liglerine katilim masallah bol demişsin.ETF2L de 4 takimdik ztn biri düşmüş ligi birakmiş geriye kaldi 3 takim bir diğerinde 2 takim fln..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyazpiyon
Banlı
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2009, 13:33:18 » |
|
Evet.Al2'ya hak veriyorum.T-ES-T işinin yatması da kötü olmuş.XKafe nası yapacak merakla bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
ALLAH 1 TEAM FORTRESS 2
|
|
|
|
al2d2
|
 |
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2009, 15:10:25 » |
|
belki gösteri maçi yapacaz onun için zorliyoruz hadi bakalim bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kW
Admin
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2009, 13:39:00 » |
|
T-ES-T Türkiye Lan Game Turnavasina Türkiyeden 8 Takim bile çikaramadik.Lig bence çok zor hele türk ligi hele bide forumlardan yürütmek fln baya zor xkafe boyle bi şey yapmaya kalkarsa baya bi başi ağirir.Dağilan tekrar kurulan takimlar var sürekli ki 2 maç sonra ligi birakacak olan takimlar olacak baya sıkıntı
al2 adı üzerinde LAN !!! game ... yani ankarada izmirde oturan gencler (örnek verdim) gelmez o kadar ucuz hediye için yol masrafı yemek konaklamayı düşünmediniz galba ? internet üzerinden yürütülen bir turnuvadan bahsediyoruz burada ve basında bu konunun uzmanı insanlar yani bizler varken cok güzelde düzenlenir düşüncesindeyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kW
Admin
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2009, 13:39:28 » |
|
Evet.Al2'ya hak veriyorum.T-ES-T işinin yatması da kötü olmuş.XKafe nası yapacak merakla bekliyoruz  al2 adı üzerinde LAN !!! game ... yani ankarada izmirde oturan gencler (örnek verdim) gelmez o kadar ucuz hediye için yol masrafı yemek konaklamayı düşünmediniz galba ? internet üzerinden yürütülen bir turnuvadan bahsediyoruz burada ve basında bu konunun uzmanı insanlar yani bizler varken cok güzelde düzenlenir düşüncesindeyim. al2 ya verdiğim cevap sanada gerekiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
al2d2
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Haziran 2009, 14:25:57 » |
|
Zor demedi demeyin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Venom_
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 20 Haziran 2009, 19:49:08 » |
|
lan işi zor olur herzaman hep bi aksilik çıkar ama net üzerinden o kadar zor degil xkafe bunu rahat bi sekilde yapar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erozbey
|
 |
« Yanıtla #13 : 21 Haziran 2009, 02:48:11 » |
|
abi turnuva yapan nasıl yapıyor Allah aşkına sizde yani abarttınız ha.. tf2 liginden tut hl2dm ligi oradan tut ag ligleri bi ton kere yapılıyor 1-2 aksilik dışında ben hiç aksadıklarını görmedim. biraz inanın ve destek çıkın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cX
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : 25 Temmuz 2009, 00:52:20 » |
|
Çook mantıksız yapılması çünkü artık türkiye'de istikrarlı giden sadece 2 clan var fubar ve XT ve 1.nin ve 2.nin maroon ile kapışabilirler ama 1. belli olduğu bir turnuva ne kadar zevkli olabilir ki ben Ales'in tekrar bi clan kurmasını istiyorum türkiye'de fubar tek başına fazla güçlü oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|